fbpx

Om TrendWebb

Få ut mer försäljning genom ditt företag

Om TrendWebb

Tillsammans med skickliga samarbetspartners kan vi erbjuda en helhetslösning och enskilda tjänster inom IT för er och ert företag. Från serverlösningar, molntjänster, systemutveckling till webbsajter som hemsida, webbshop eller blogg samt digital marknadsföringsstrategi med annonsering inom sociala medier och Googlemarknadsföring.

Vi hjälper dig

Små och medelstora företag från 1+ anställda samt privatpersoner som har sitt eget varumärke med att bygga eller uppgradera deras hemsidor, e-handel och bloggar.
Vi har samarbete med professionella fotografer, programmerare, systemutvecklare och molntjänster samt sociala mediaexperter för att få fram den känsla och budskap du vill förmedla.

Våra hemsidor och webbplatser byggs i WordPress med responsiv och modern design för att vara mobilvänliga i den allt ökande trenden av mobilanvändning. Tänk efter hur ofta använder du mobilen för att söka på något.

Vårt mål

Det är viktigt för oss att skapa förtroende där kunden känner sig hörd och förstådd. Genom nära kundkontakt kartlägger vi dina behov och kommer med effektiva lösningar inom digital marknadsföring. Hårt arbete för att skapa tillit och målet är att alla kunder ska vara 100% nöjda.
Johan Persson

Johan Persson

Grundare

Mitt tekniska intresse började redan på lågstadiet utvecklas och jag var nyfiken på hur datorer, operativsystem samt hur sökmotorer fungerade.

Ett speciellt minne är när mina fritidslärare blev minst sagt förvånade efter de kom på mig plocka isär en av skolans fyra datorer, satte ihop den igen och på den resan har det fortsatt.

Vision

Min vision med TrendWebb är att företag kan komma till oss för en helhetslösning eller enskilda tjänster där vi kommer fram till en lösning anpassad efter kundens behov och önskemål.

Istället för att ha allt in-house har jag valt att ha duktiga samarbetspartners inom olika områden för att kunna fylla kundens behov. Dessa områden innefattar bl.a.

IT-lösningar: Systemutveckling, hela infrastrukturen, molntjänster och serverlösningar.

Sociala media-lösningar: Skräddarsydd plan med strategi, fotografering, filmning och skrivet innehåll för valda sociala medier med schemalagd publicering.

Webbutveckling: “Syns du inte, finns du inte”.
En hemsida är företagets ansikte utåt och är idag ett måste, vart brukar du själv läsa information om ett företag?
Vi bygger mobilanpassade och responsiva hemsidor, webbshoppar och bloggar efter kundens behov.

Google-marknadsföring (SEM): Över 90% av alla sökningar görs idag på Google, vill du synas så gör det där alla söker. Vi hjälper företag att öka deras närvaro genom både organiskt (SEO) och annonsering (Google Ads / Google Adwords).

 

Kontakta oss

Få ut mer försäljning genom ditt företag