fbpx

Vill du synas mer?

TrendWebb hjälper ditt företag öka synligheten på internet så dina kunder hittar dig.

Vi hjälper dig

Som är små eller medelstora företag från 1+ anställda samt privatpersoner som är sitt eget varumärke med att bygga eller uppgradera deras hemsidor, E-handel och bloggar. Vi har samarbete med professionella fotografer, programmerare, systemutvecklare, molntjänster samt sociala media experter för att få fram den känsla och budskap du vill förmedla.

Våra hemsidor och webbplatser byggs i WordPress med responsiv och modern design för att vara mobilvänliga i den allt ökande trenden av mobilanvändning. Tänk själv på hur ofta använder du mobilen för att söka på något, vill du synas där alla söker?

Vårt mål är att generera ökad trafik av din målgrupp till din webbplats och öka din synlighet på Google. Genom att använda oss av olika kraftfulla verktyg som t.ex. Google Ads, Analytics och Search Console ser vi vad dina kunder söker på och där med se efterfrågan. Genom att se statistiken och veta om behoven kan du även utveckla din verksamhet med nya idéer och tjänster, grymt va?

Vem är Johan Persson?

Mitt tekniska intresse började redan på lågstadiet utvecklas och jag var nyfiken på hur datorer, operativsystem samt sökmotorer fungerade. Ett speciellt minne är när mina fritidslärare blev minst sagt förvånade efter de kom på mig plocka isär en av skolans fyra datorer, satte ihop den igen och på den resan har det fortsatt.

Det viktigt för mig att skapa förtroende där kunden känner sig hörd och förstådd. Genom nära kundkontakt kartlägger jag dina behov och kommer med effektiva lösningar inom digital marknadsföring. Jag arbetar hårt för att skapa tillit och ger mig aldrig förrän 100% av mina kunder är nöjda.

Johan Persson

Hemmahörande i Skara och verksam i Skaraborg.

Bli en av mina nöjda kunder och anlita TrendWebb

”Jag har anlitat TrendWebb för att de är snabba, prisvärda och de gör ett fantastiskt bra jobb! Jag träffade den första gången när de skapade Tre Får Leksakers nya sida. Valet var självklart. Jag bestämde mig för att mina två sidor skulle få ett nytt modernt intryck. Jag är jättenöjd och jag rekommenderar dem även för dig!”

Svante Schultz

Kreativ entreprenör, marknadsförare och föreläsare, Schultzgroup

”Vi anlitade TrendWebb för bygga en ny hemsida. Vi kunde forma den med hjälp av deras expertis och tillsammans skräddarsydde vi en hemsida som passar perfekt för oss. Vi blev mycket nöjda med deras arbete.”

Mikael Bertilsson

VD, Grävtjänst i Götene AB

”Vi anlitade TrendWebb för att skapa en webbshop som vi är mycket nöjda med! Tack vare stor lyhördhet för våra önskemål och teknisk kunskap har vi nu en webbshop vi är stolta över! Tusen tack!”

Anita Johansson

Grundare och fotograf, Frejahouse

”Vi anlitade TrendWebb för uppdrag åt en kund. Samarbetet har varit mycket enkelt och smidigt då TrendWebb är lösningsorienterade, kunniga och ger snabb service. Resultatet blev en snygg och funktionell webbsida som kunden blev mycket nöjd med. Tack!”

Linda Blom

Kommunikationskonsult, Blom Communication

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi