fbpx

Om TrendWebb

Få ut mer försäljning genom ditt företag

Om TrendWebb

Tillsammans med skickliga samarbetspartners kan vi erbjuda en helhetslösning och enskilda tjänster inom IT för er och ert företag. Från serverlösningar, molntjänster, systemutveckling till webbsajter som hemsida, webbshop eller blogg samt digital marknadsföringsstrategi med annonsering inom sociala medier och Googlemarknadsföring.

Vi hjälper dig

Små och medelstora företag från 1+ anställda samt privatpersoner som har sitt eget varumärke med att bygga eller uppgradera deras hemsidor, e-handel och bloggar.
Vi har samarbete med professionella fotografer, programmerare, systemutvecklare och molntjänster samt sociala mediaexperter för att få fram den känsla och budskap du vill förmedla.

Våra hemsidor och webbplatser byggs i WordPress med responsiv och modern design för att vara mobilvänliga i den allt ökande trenden av mobilanvändning. Tänk efter hur ofta använder du mobilen för att söka på något.

Vårt mål

Det är viktigt för oss att skapa förtroende där kunden känner sig hörd och förstådd. Genom nära kundkontakt kartlägger vi dina behov och kommer med effektiva lösningar inom digital marknadsföring. Hårt arbete för att skapa tillit och målet är att alla kunder ska vara 100% nöjda.

Kontakta oss

Få ut mer försäljning genom ditt företag